Stress og Healing

Stress og Healing - Kahara.dk
 

Ja jeg kan lige så godt afsløre det. Jeg går for tiden til kurser og foredrag,samt har jeg deltaget i et 1-1 forløb der omhandler at leve i fred istedet for frygt- dette forløb har været så lærerigt og dybt og SÅ sundt for min sjæl🙏💞

For jo mere jeg lever i dyb fred og kærlighed- jo mere kan jeg lære det fra mig og give videre til andre💞. Jeg har været på kursus i antiinflammatorisk kost som var SÅ lærerigt,og igår var jeg til foredrag om stress og healing.

Jeg vil gerne dele noget af min viden her:

Igår lærte jeg igen hvor vigtigt det er at vi får kigget på vores følelser. Til foredraget blev stress bla. sammenlignet med en ketchup flaske🥫.
Altså når vi konstant klemmer ketchup flasken på midten,så har vi også konstant pres opadtil. Vi får ikke trukket vejret igennem og alt foregår oppe i hovedet, men uden fokus på resten af kroppen.

Hvis vi ikke lærer at slippe taget stille og roligt om flasken, så oplever vi et øget pres og på et tidspunkt kommer der overtryk. Hvorimod hvis vi slipper ketchup flasken så kommer blodet tilbage i hele kroppen,i tarmene, i fordøjelsessystemet og derved kan vi også fordøje vores følelser.

Hvis vi ikke får fordøjet vores følelser,går vi rundt og fastfryser os i stress niveauet. Vi har alle brug for plads til at fordøje vores følelser.

Her kommer healing ind. For healing kan bla møde den muskel der er presset i kroppen,eller det område der er smertefuldt, og derved kan en opløsning/ forløsning ske. Healing er ikke noget der er farligt eller overnaturligt. Vi oplever healing i kærligt samvær,i nærvær,i stilhed,i naturen og ved havet,i musikken - så både inde i os selv og uden for os selv🌳☘️🌾🌊🌊🌊🎼

Når jeg er forpint i et område af kroppen,lægger jeg automatisk hænderne på det område og sender lys og kærlighed til området via min vejrtrækning. Det kan du også gøre og ligeledes kan du gøre det på dine børn. Børn kan også lære at lægge hånden på det smertefulde område.

I kristendommen kalder man det håndspålæggelse🤚. Vi har langt flere ressourcer inde i os end vi aner- vi skal blot lære at skabe kontakt til ressourcerne inde i os🔥🔥🔥

Med ønsket om en super dejlig dag med nærvær og glæde til dig🙏

Kærligst Katja💞