Børnemeditationshistorie - Om drengen som ville lære sin frygt at kende - Køb den her.

Matteo - Drengen som ville læse sin frygt at kende - Kahara.dk
 

Børnemeditationshistorie - Om drengen som ville lære sin frygt at kende

Jeg har skrevet denne børnemeditationshistorie om drengen Matteo på 10 år som ville lære sin frygt at kende. Historien handler om børn, natur, angst og om at bede om hjælp. Derudover lærer Matteo i denne historie at meditere af sin skytsengel, hvilket medfører mere ro og mindre angst i hans liv.

Mange børn og voksne har allerede givet mig fin feed- back efter deres oplevelser med denne historie.

En mor til 3 børn skriver:

“Min yngste søn på 4 år er blevet meget mere åben og nysgerrig siden vi begyndte at læse denne historie. Han ønsker at komme mere ud i naturen og har mange spørgsmål til mig. Som mor oplever jeg at jeg bedre forstår hvad frygt og angst kan gøre ved et barn og hvor vigtigt det er at vi snakker med vores børn hvis de ændrer adfærd”.

En bedstemor skrev til mig at hun oplevede en dybere snak med sine børnebørn efter de havde læst historien og hun mener også at denne historie både egner sig til børn og voksne. Hun forklarer at historien har vækket mange tanker i hende og hun har fået større indblik i børn og frygt.

Her kommer starten af historien:

Drengen som ville lære sin frygt at kende - En børnemeditations historie.

Kap. 1 Frygten

Denne historie handler om drengen Matteo. Matteo var 10 år gammel og hele hans liv, så længe han kunne huske tilbage i hvert fald, havde han oplevet at han ofte var bange, især inden han skulle sove for så kom der en masse tanker som ikke var så behagelige. Det kunne være tanker som "hvad nu hvis der sker min mor noget", "er der noget under min seng", "har jeg nok venner i skolen", "kan alle mon lide mig" og "hvad hvis jeg savner min mor i morgen i skolen, hvordan skal det så gå" eller "tænk, hvis jeg eller min mor bliver syg.

Alle disse tanker gjorde ofte at Matteo ikke kunne sove med det samme og sådan var det altid når frygten kom på besøg. Han kendte den så godt den frygt”. Når frygten kom, kom alle tankerne også. Så holdt Matteo sig for ørene og lukkede øjnene hårdt i. Heldigvis var han så træt om aftenen at han til sidst faldt i søvn alligevel. Men hver gang frygten kom på besøg, så sagde Matteo til sig selv at han en dag ville lære at forstå frygten, men bare ikke lige nu. Matteo vidste ikke hvorfor han ofte følte sig bange og fik besøg af frygten, han vidste blot at det var sådan han havde det.

Når frygten kom på besøg, så sad den i tankerne og i maven. Maven kunne føles som en hård fodbold, som var så stor at maven ikke kunne bevæge sig naturligt. Og derfor blev Matteos vejrtrækning lidt hurtigere når frygten kom. Ser du, Matteos mormor døde da Matteo var 2 år gammel og efter mormorens død havde Matteos mor været meget ked af det hver aften i en lang periode. Matteo boede alene med sin mor som betød alt for ham……

Hvis du vil købe resten af historien se her:

-Historien koster 49 kr.
-Overfør 49 kr. via Mobilepay 21 72 82 02
-Send din mail adresse til katja@kahara.dk og du får tilsendt historien som pdf senest samme aften (10 sider ialt)

Kærligst Katja